165.000 €

Finca rústica a La Miana de Sant Ferriol (MIA2)

Sant Ferriol
Girona

Finca al terme municipal de Sant Ferriol, de 4,16ha de superficie aterrassada i practicable, amb 3 edificacions, aigua de pou i placa solar.

Les edificacions es van construir l'any 1985, i es van utilitzar com a residència d'estiu. Es tracta de petites construccions de 20m2, 40m2 i 50m2, que formen un conjunt recollit en un espai aterrassat, amb escales d'obra que comuniquen les diferents zones i petites jardineres i altres detalls repartits per la propietat.

Dues d'elles són d'obra, i una tercera de fusta, sumant una superfície construida de 114m2. Tenen lavabo i estan equipades amb estufa de llenya. A més, hi ha dues petites construccions per allotjar eïnes i el sistema elèctric, i un cobert on hi ha la zona de barbacoa.

Recentment s'ha desbrossat part de la finca, s'han creat noves terrasses i s'han millorat els accessos.

Disposa d'aigua de pou propi i d'un dipòsit de 25.000 litres. L'electricitat prové d'un generador i d'una placa solar, i la bateria s'ha de substituïr.

Actualment no és possible hipotecar aquesta propietat, ja que no disposa de cèdula d'habitabilitat.

La finca es troba en un indret aïllat, a 25 minuts del poble de Sant Jaume de Llierca seguint una pista asfaltada, amb un últim tram de 2km de terra.

Finca al terme municipal de Sant Ferriol, de 4,16ha de superficie aterrassada i practicable, amb 3 edificacions, aigua de pou i placa solar. Les edificacions es van construir l'any 1985, i es van utilitzar com a residència d'estiu. Es tracta de petites construccions de 20m2, 40m2 i 50m2, que formen un conjunt recollit en un espai aterrassat, amb escales d'obra que comuniquen les diferents zones i petites jardineres i altres detalls repartits per la propietat. Dues d'elles són d'obra, i una tercera de fusta, sumant una superfície construida de 114m2. Tenen lavabo i estan equipades amb estufa de llenya. A més, hi ha dues petites construccions per allotjar eïnes i el sistema elèctric, i un cobert on hi ha la zona de barbacoa. Recentment s'ha desbrossat part de la finca, s'han creat noves terrasses i s'han millorat els accessos. Disposa d'aigua de pou propi i d'un dipòsit de 25.000 litres. L'electricitat prové d'un generador i d'una placa solar, i la bateria s'ha de substituïr. Actualment no és possible hipotecar aquesta propietat, ja que no disposa de cèdula d'habitabilitat. La finca es troba en un indret aïllat, a 25 minuts del poble de Sant Jaume de Llierca seguint una pista asfaltada, amb un últim tram de 2km de terra.

Informació

Superfície construida: 114 m2
Superfície útil: 95 m2
Superfície parcel·la: 41600 m2
Habitacions: 4
Banys: 2
Altres espais: 2
Any de construcció: 1985
Estat de conservació: Regular
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.