165.000 €

Finca rústica en La Miana de Sant Ferriol (MIA2)

Sant Ferriol
Girona

Finca al terme municipal de Sant Ferriol, de 4,16ha de superficie aterrassada i practicable, amb 3 edificacions, aigua de pou i placa solar.

Les edificacions es van construir l'any 1985, i es van utilitzar com a residència d'estiu. Es tracta de petites construccions de 20m2, 40m2 i 50m2, que formen un conjunt recollit en un espai aterrassat, amb escales d'obra que comuniquen les diferents zones i petites jardineres i altres detalls repartits per la propietat.

Dues d'elles són d'obra, i una tercera de fusta, sumant una superfície construida de 114m2. Tenen lavabo i estan equipades amb estufa de llenya. A més, hi ha dues petites construccions per allotjar eïnes i el sistema elèctric, i un cobert on hi ha la zona de barbacoa.

Recentment s'ha desbrossat part de la finca, s'han creat noves terrasses i s'han millorat els accessos.

Disposa d'aigua de pou propi i d'un dipòsit de 25.000 litres. L'electricitat prové d'un generador i d'una placa solar, i la bateria s'ha de substituïr.

Actualment no és possible hipotecar aquesta propietat, ja que no disposa de cèdula d'habitabilitat.

La finca es troba en un indret aïllat, a 25 minuts del poble de Sant Jaume de Llierca seguint una pista asfaltada, amb un últim tram de 2km de terra.

Finca en el término municipal de Sant Ferriol, de 4,16 ha de superficie aterrazada y practicable, con 3 edificaciones, agua de pozo y placa solar. Las edificaciones se construyeron en 1985, y se utilizaron como residencia de verano. Se trata de pequeñas construcciones de 20m2, 40m2 y 50m2, que forman un conjunto recogido en un espacio aterrazado, con escaleras de obra que comunican las distintas zonas y pequeñas jardineras y otros detalles repartidos por la propiedad. Dos de ellas son de obra y una tercera de madera, sumando una superficie construida de 114m2. Tienen lavabo y están equipadas con estufa de leña. Además, existen dos pequeñas construcciones para alojar herramientas y el sistema eléctrico, y un cobertizo donde se encuentra la zona de barbacoa. Recientemente se ha desbrozado parte de la finca, se han creado nuevas terrazas y mejorado los accesos. Dispone de agua de pozo propio y de un depósito de 25.000 litros. La electricidad proviene de un generador y de una placa solar, y la batería debe sustituirse. Actualmente no es posible hipotecar esta propiedad, puesto que no dispone de cédula de habitabilidad. La finca se encuentra en un lugar aislado, a 25 minutos del pueblo de Sant Jaume de Llierca siguiendo una pista asfaltada, con un último tramo de 2km de tierra.

Informació

Superfície construida: 114 m2
Superfície útil: 95 m2
Superfície parcel·la: 41600 m2
Habitacions: 4
Banys: 2
Altres espais: 2
Any de construcció: 1985
Estat de conservació: Regular
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.