750.000 €

Exclusive property in Riudaura (RIU1)

Riudaura
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Finca exclusiva ubicada al municipi de Riudaura, amb vistes panoràmiques de la vall, accés en bon estat i més de 1000m2 construïts.

La casa principal té 472m2, amb espais ben definits de vida i descans, diverses sales d´estar, despatx, cuina àmplia amb accés rodat per descarregar mercaderies, barbacoa experior i amplis porxos i garatges.

La casa secundària consta de 518m2. Es troba a mig construir, amb materials de qualitat, espais interiors amplis, vistes panoràmiques, sostre de fusta amb puntes i tornada catalana a la planta inferior.

A la mateixa propietat hi ha un antic paller de dues plantes amb un petit annex per restaurar, un garatge independent de 40m2, un hivernacle de vidre, fresquera i celler subterrani.

Possibilitat d'hotel rural o vivenda plurifamiliar.

La finca té una superfície de 6 ha prop del poble de Riudaura i amb accés asfaltat fins a l'entrada de la propietat. Disposa de tots els subministraments. Ubicació privilegiada, bona exposició, intimitat i tranquil·litat a 10 minuts d´Olot.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Finca exclusiva ubicada al municipi de Riudaura, amb vistes panoràmiques de la vall, accés en bon estat i més de 1000m2 construïts. La casa principal té 472m2, amb espais ben definits de vida i descans, diverses sales d´estar, despatx, cuina àmplia amb accés rodat per descarregar mercaderies, barbacoa experior i amplis porxos i garatges. La casa secundària consta de 518m2. Es troba a mig construir, amb materials de qualitat, espais interiors amplis, vistes panoràmiques, sostre de fusta amb puntes i tornada catalana a la planta inferior. A la mateixa propietat hi ha un antic paller de dues plantes amb un petit annex per restaurar, un garatge independent de 40m2, un hivernacle de vidre, fresquera i celler subterrani. Possibilitat d'hotel rural o vivenda plurifamiliar. La finca té una superfície de 6 ha prop del poble de Riudaura i amb accés asfaltat fins a l'entrada de la propietat. Disposa de tots els subministraments. Ubicació privilegiada, bona exposició, intimitat i tranquil·litat a 10 minuts d´Olot.

Informació

Superfície construida: 1200 m2
Superfície útil: 1000 m2
Superfície parcel·la: 60000 m2
Habitacions: 5
Banys: 5
Altres espais: Sense especificar
Any de construcció: 1975
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

This field is for validation purposes and should be left unchanged.