100.000 €

Independent Haystack in Santa Pau (SPAU 9)

Santa Pau
Girona

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Paller de 94m2 construïts, independent i amb permís d'habitatge, parcialment restaurat al 2014, ubicat en una agrupació de cases a 2km del nucli de Santa Pau, en zona tranquila amb accés asfaltat, aigua i llum de xarxa.

Aquesta petita cabanya consta de dues plantes, amb escala exterior, i se situa entre camps de conreu i a tocar del bosc.

La planta inferior es va reformar l'any 2014, juntament amb un reforç de l'estructura de planta. Hi trobem un espai diàfan amb cuina i menjador, un lavabo i llar de foc. Amb finestres de vidre doble, contrafinestra i mosquitera. La planta superior està per rehabilitar, on es poden ubicar les habitacions.

Forma part d'un conjunt de cases de pagès habitades tot l'any, amb accés asfaltat fins a la propietat.

El paller no disposa de terreny propi, però es pot fer ús dels horts comunitaris i d'un petit galliner, i el bosc està a 50 metres de casa.

En l'estat actual no disposa de cèdula d'habitabilitat, per tant no es pot hipotecar.

Està connectat a subministraments de xarxa.

A Santa Pau, a 10 minuts d'Olot, 25 de Banyoles, 45 minuts de Girona i 1:30h de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Paller de 94m2 construïts, independent i amb permís d'habitatge, parcialment restaurat al 2014, ubicat en una agrupació de cases a 2km del nucli de Santa Pau, en zona tranquila amb accés asfaltat, aigua i llum de xarxa. Aquesta petita cabanya consta de dues plantes, amb escala exterior, i se situa entre camps de conreu i a tocar del bosc. La planta inferior es va reformar l'any 2014, juntament amb un reforç de l'estructura de planta. Hi trobem un espai diàfan amb cuina i menjador, un lavabo i llar de foc. Amb finestres de vidre doble, contrafinestra i mosquitera. La planta superior està per rehabilitar, on es poden ubicar les habitacions. Forma part d'un conjunt de cases de pagès habitades tot l'any, amb accés asfaltat fins a la propietat. El paller no disposa de terreny propi, però es pot fer ús dels horts comunitaris i d'un petit galliner, i el bosc està a 50 metres de casa. En l'estat actual no disposa de cèdula d'habitabilitat, per tant no es pot hipotecar. Està connectat a subministraments de xarxa. A Santa Pau, a 10 minuts d'Olot, 25 de Banyoles, 45 minuts de Girona i 1:30h de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 94 m2
Superfície útil: 79 m2
Superfície parcel·la: 90 m2
Habitacions: 2
Banys: 1
Altres espais: 1
Any de construcció: 2014
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

This field is for validation purposes and should be left unchanged.