270.000 €

Ferme de 137ha à Sant Aniol de Finestres (ANI1)

Sant Aniol de Finestres
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Gran finca de 137 ha, de majoria forestal de pi i alzina, amb 3,2 ha de camps i 3,8 ha de prats, intimitat, bona orientació i dues masies per catalogar.

Finca ubicada al terme municipal de Sant Aniol de Finestres, amb bon accés des de la Vall de Llémena, a 30 minuts de Girona ia 40 d'Olot.

La propietat es compon majoritàriament de bosc de pi i alzina, amb diferents camps i prats repartits per lespai i units per camins i senders. La finca ofereix diferents ambients a la seva gran superfície, amb zones d'orientació assolellada i punts de captació natural d'aigua de diversos torrents.

A la finca hi ha dues masies separades entre si uns 400 metres, en estat ruïnós i actualment sense catalogar. Hi ha documentació que acredita la seva presència des del segle XVIII, i avui dia conserven les parets. Tenen entre 280m2 i 330m2 respectivament, totes dues amb petits annexos de 30 i 60m2.

Finca ideal per a projecte ramader o aprofitament dels diferents espais que ofereix, amb intimitat i bona orientació.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Gran finca de 137 ha, de majoria forestal de pi i alzina, amb 3,2 ha de camps i 3,8 ha de prats, intimitat, bona orientació i dues masies per catalogar. Finca ubicada al terme municipal de Sant Aniol de Finestres, amb bon accés des de la Vall de Llémena, a 30 minuts de Girona ia 40 d'Olot. La propietat es compon majoritàriament de bosc de pi i alzina, amb diferents camps i prats repartits per lespai i units per camins i senders. La finca ofereix diferents ambients a la seva gran superfície, amb zones d'orientació assolellada i punts de captació natural d'aigua de diversos torrents. A la finca hi ha dues masies separades entre si uns 400 metres, en estat ruïnós i actualment sense catalogar. Hi ha documentació que acredita la seva presència des del segle XVIII, i avui dia conserven les parets. Tenen entre 280m2 i 330m2 respectivament, totes dues amb petits annexos de 30 i 60m2. Finca ideal per a projecte ramader o aprofitament dels diferents espais que ofereix, amb intimitat i bona orientació.

Informació

Superfície construida: 610 m2
Superfície útil: 550 m2
Superfície parcel·la: 1370000 m2
Habitacions: 7
Banys: 2
Altres espais: 2
Any de construcció: Sense especificar
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: Sense especificar

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.