315.000 €

Finca rústica amb masía a Santa Pau (SPAU3)

Santa Pau
Girona
Aparcament, Vistes, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Finca rústica de 11,59ha ubicada al terme municipal de Santa Pau, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb molta intimitat i tranquil·litat.

La propietat comprèn una masia de 245m2 distribuïts en dues plantes, en bon estat estructural i amb la teulada rehabilitada. Els interiors s'han de reformar, encara que a l'última reforma es van elevar els sostres per millorar l'habitabilitat interior. Disposa de dos annexos agrícoles de 100m2 i 155m2, un amb estructura de parets amples de pedra. A més, hi ha un antic paller de 86m2 en estat ruïnós.

Se situa en un terreny amb terrasses, amb una era principal amb vista a la vall dels Arcs. Es troba al final del camí, cosa que atorga intimitat a la finca, seguint una pista d'1,3km en bon estat des del nucli de Santa Pau. Està connectada a la xarxa elèctrica i disposa de font pròpia, canalitzada i transferida a diferents dipòsits.

La finca està tancada perimetralment amb tanca cinegètica, ja que actualment encara pasturen ovelles i cabres. Ideal per incorporar bestiar a la gestió del paisatge. El terreny es reparteix en 3,23 ha de pastures i 8,32 de boscos.

Possibilitat de transferir també l'activitat ramadera i el bestiar (70 caps de bestiar entre ovelles i cabres)

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Finca rústica de 11,59ha ubicada al terme municipal de Santa Pau, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb molta intimitat i tranquil·litat. La propietat comprèn una masia de 245m2 distribuïts en dues plantes, en bon estat estructural i amb la teulada rehabilitada. Els interiors s'han de reformar, encara que a l'última reforma es van elevar els sostres per millorar l'habitabilitat interior. Disposa de dos annexos agrícoles de 100m2 i 155m2, un amb estructura de parets amples de pedra. A més, hi ha un antic paller de 86m2 en estat ruïnós. Se situa en un terreny amb terrasses, amb una era principal amb vista a la vall dels Arcs. Es troba al final del camí, cosa que atorga intimitat a la finca, seguint una pista d'1,3km en bon estat des del nucli de Santa Pau. Està connectada a la xarxa elèctrica i disposa de font pròpia, canalitzada i transferida a diferents dipòsits. La finca està tancada perimetralment amb tanca cinegètica, ja que actualment encara pasturen ovelles i cabres. Ideal per incorporar bestiar a la gestió del paisatge. El terreny es reparteix en 3,23 ha de pastures i 8,32 de boscos. Possibilitat de transferir també l'activitat ramadera i el bestiar (70 caps de bestiar entre ovelles i cabres)

Informació

Superfície construida: 245 m2
Superfície útil: 220 m2
Superfície parcel·la: 115900 m2
Habitacions: Sense especificar
Banys: 1
Altres espais: 2
Any de construcció: 1985
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: Sud-est

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.