445.000 €

Casa, jardí, obrador i botiga a Santa Pau (SPAU2)

Santa Pau
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Emblemàtica casa al municipi de Santa Pau, amb 1000m2 entre pati i jardí, accés per a vehicles, planta pis a peu de carrer. Per entrar a viure.

Lhabitatge principal consta de 280m2 repartits en dues plantes. A la planta pis hi trobem l'espai de vida i una habitació àmplia. A la planta superior hi ha 4 habitacions més, 2 lavabos i una zona de terrassa semicoberta. Hi ha permís per transformar 248m2 més en habitatges.

Les finestres són àmplies i permeten l´entrada de molta llum, i s´han substituït en part per tancaments moderns de doble vidre. Té un sistema de calefacció mixta de gasoil i llenya, amb radiadors de ferro colat.

A la parcel·la hi trobem espais que ofereixen moltes possibilitats. Hi ha una zona d'obrador, diferents sales àmplies per a usos múltiples, taller, garatges, i un gran dipòsit d'aigua semi-enterrat. Possibilitat de diversos habitatges i projectes productius.

Intimitat al centre del poble, a 10 minuts d'Olot, 35 de Banyoles, 50 de Girona i 1h25min de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Emblemàtica casa al municipi de Santa Pau, amb 1000m2 entre pati i jardí, accés per a vehicles, planta pis a peu de carrer. Per entrar a viure. Lhabitatge principal consta de 280m2 repartits en dues plantes. A la planta pis hi trobem l'espai de vida i una habitació àmplia. A la planta superior hi ha 4 habitacions més, 2 lavabos i una zona de terrassa semicoberta. Hi ha permís per transformar 248m2 més en habitatges. Les finestres són àmplies i permeten l´entrada de molta llum, i s´han substituït en part per tancaments moderns de doble vidre. Té un sistema de calefacció mixta de gasoil i llenya, amb radiadors de ferro colat. A la parcel·la hi trobem espais que ofereixen moltes possibilitats. Hi ha una zona d'obrador, diferents sales àmplies per a usos múltiples, taller, garatges, i un gran dipòsit d'aigua semi-enterrat. Possibilitat de diversos habitatges i projectes productius. Intimitat al centre del poble, a 10 minuts d'Olot, 35 de Banyoles, 50 de Girona i 1h25min de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 528 m2
Superfície útil: 450 m2
Superfície parcel·la: 900 m2
Habitacions: 4
Banys: 3
Altres espais: 4
Any de construcció: 1975
Estat de conservació: Molt bo
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
Sense especificar
Categoria del consum energètic:
Sense especificar

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.