450.000 €

Finca rústica de 20ha a Santa Pau (SPAU1)

Santa Pau
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Vistes, Parcs i jardins

Finca rústica de 20ha amb masia molt ben orientada al terme municipal de Santa Pau. Terreny de gran valor natural, amb terrasses fèrtils al costat de la casa, horts en funcionament, bosc autòcton i molta aigua. Disposa de pou amb gran cabal, font pròpia i connexió a la xarxa.

La masia té 628m2 construïts per rehabilitar i 215m2 més d'annexos repartits en diferents edificacions. És a 2km del nucli de Santa Pau, amb accés asfaltat fins a la casa.

S'ubica a una zona molt tranquil·la, en un entorn privilegiat. Disposa de connexió a la xarxa elèctrica. A 10 minuts d'Olot.

Finca rústica de 20ha amb masia molt ben orientada al terme municipal de Santa Pau. Terreny de gran valor natural, amb terrasses fèrtils al costat de la casa, horts en funcionament, bosc autòcton i molta aigua. Disposa de pou amb gran cabal, font pròpia i connexió a la xarxa. La masia té 628m2 construïts per rehabilitar i 215m2 més d'annexos repartits en diferents edificacions. És a 2km del nucli de Santa Pau, amb accés asfaltat fins a la casa. S'ubica a una zona molt tranquil·la, en un entorn privilegiat. Disposa de connexió a la xarxa elèctrica. A 10 minuts d'Olot.

Informació

Superfície construida: 855 m2
Superfície útil: 650 m2
Superfície parcel·la: 200000 m2
Habitacions: 8
Banys: 1
Altres espais: 2
Any de construcció: Sense especificar
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: Sud

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.