450.000 €

Finca rústica de 20ha en Santa Pau (SPAU1)

Santa Pau
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Vistes, Parcs i jardins

Finca rústica de 20ha amb masia molt ben orientada al terme municipal de Santa Pau. Terreny de gran valor natural, amb terrasses fèrtils al costat de la casa, horts en funcionament, bosc autòcton i molta aigua. Disposa de pou amb gran cabal, font pròpia i connexió a la xarxa.

La masia té 628m2 construïts per rehabilitar i 215m2 més d'annexos repartits en diferents edificacions. És a 2km del nucli de Santa Pau, amb accés asfaltat fins a la casa.

S'ubica a una zona molt tranquil·la, en un entorn privilegiat. Disposa de connexió a la xarxa elèctrica. A 10 minuts d'Olot.

Finca rustica de 20ha con masía muy bien orientada en el término municipal de Santa Pau. Terreno de gran valor natural, con terrazas fértiles al lado de la casa, huertos en funcionamiento, bosque autóctono y mucha agua. Dispone de pozo con gran caudal, fuente propia y conexión a la red. La masía tiene 628m2 construidos, para rehabilitar, y 215m2 más de anexos repartidos en diferentes edificaciones. Se encuentra a 2km del núcleo de Santa Pau, con acceso asfaltado hasta la casa. Se ubica en una zona muy tranquila, en un entorno privilegiado. Dispone conexión a la red eléctrica. A 10 minutos de Olot.

Informació

Superfície construida: 855 m2
Superfície útil: 650 m2
Superfície parcel·la: 200000 m2
Habitacions: 8
Banys: 1
Altres espais: 2
Any de construcció: Sense especificar
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: Sud

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.