480.000 €

Casa de pueblo con gran jardín y dos parcelas edificables (SYA1)

Serinyà
Girona
Zona ajardinada, Calefacció, Aparcament, Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Casa de poble en un veïnat tranquil de Serinyà, sobre una parcel·la de 4.155m2 al costat del bosc. Aquesta "última casa del poble" combina la comoditat d'estar a prop del nucli i poder desplaçar-te a peu o amb bicicleta, amb la tranquil·litat d'estar allunyat del soroll i la possibilitat de poder endinsar-te al bosc adjacent.

La casa principal té 330m2 construïts en tres plantes, amb les quadres a planta baixa, una primera planta habitable amb cuina, saló i tres habitacions, i una planta superior diàfana. Té diferents espais annexos que permeten diferents possibilitats i un gran hangar de 90m2. Actualment està habitada, disposa de cèdula i tots els serveis.

El conjunt d'edificacions s'ubica al voltant d'una era central i està envoltat d'un jardí gran. Sobre el terreny es poden segregar dues parcel·les edificables daproximadament 800m2 cadascuna.

Diferents possibilitats de configuració, tant per combinar residència amb turisme rural, habitatges plurifamiliars compartint espai enjardinat, decidir mantenir un gran jardí o segregar i vendre les parcel·les per separat.

A Serinyà, a 10 minuts de Banyoles, 25 de Girona i Figueres, i 1h 15 de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Casa de poble en un veïnat tranquil de Serinyà, sobre una parcel·la de 4.155m2 al costat del bosc. Aquesta "última casa del poble" combina la comoditat d'estar a prop del nucli i poder desplaçar-te a peu o amb bicicleta, amb la tranquil·litat d'estar allunyat del soroll i la possibilitat de poder endinsar-te al bosc adjacent. La casa principal té 330m2 construïts en tres plantes, amb les quadres a planta baixa, una primera planta habitable amb cuina, saló i tres habitacions, i una planta superior diàfana. Té diferents espais annexos que permeten diferents possibilitats i un gran hangar de 90m2. Actualment està habitada, disposa de cèdula i tots els serveis. El conjunt d'edificacions s'ubica al voltant d'una era central i està envoltat d'un jardí gran. Sobre el terreny es poden segregar dues parcel·les edificables daproximadament 800m2 cadascuna. Diferents possibilitats de configuració, tant per combinar residència amb turisme rural, habitatges plurifamiliars compartint espai enjardinat, decidir mantenir un gran jardí o segregar i vendre les parcel·les per separat. A Serinyà, a 10 minuts de Banyoles, 25 de Girona i Figueres, i 1h 15 de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 653 m2
Superfície útil: 550 m2
Superfície parcel·la: 4155 m2
Habitacions: 3
Banys: 2
Altres espais: 3
Any de construcció: 1960
Estat de conservació: Regular
Orientació: Sense especificar

Certificat energètic

Categoria emissions:
G
115 kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
G
441 kg CO2 m2 / any

Parlem

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.