425.000 €

Restaurante único en Santa Pau (SPAU8)

Santa Pau
Girona
Calefacció, Vistes

Restaurant únic al poble medieval de Santa Pau, molt ben conservat i ple de detalls originals que el converteixen en un espai molt acollidor. Amb capacitat per 49 persones i llest per començar a funcionar.

Aquest emblemàtic restaurant es va reformar integralment l any 1995, conservant l estil rustic i utilitzant materials de molta qualitat, cosa que li atorga una calidesa especial.

Ha estat funcionant ininterrumpidament durant més de 25 anys, donant servei al municipi i als turistes que visiten el nucli de Santa Pau i el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

Consta de 4 plantes de 81m2, fent un total de 324m2.

Al nivell de carrer entrem a un espai agradable, decorat amb figures artesanals, on destaquen les bruixes i el trabucaire, i acompanyat de mobiliari antic d estil rústic. Hi trobem també el taulell i caixa registradora, i la cuina totalment equipada, amb sortida a un petit balcó.

En planta inferior, entre voltes catalanes i construït parcialment sobre la roca natural, un menjador amb capacitat per a 24 persones, acompanyades d un cavall que observa tranquil·lament des d un racó.

En planta primera, menjador per 25 persones, ampli i ben iluminat, amb sostres de roure i on trobem també els lavabos i un espai per material de neteja.

En planta superior, un espai diàfan orientat a habitatge, amb amplis finestrals en parets i sostre, un lavabo, instal·lació elèctrica ja prevista i acabats interiors per completar.

Tots els serveis i calefacció a gas natural.

Restaurante único en el pueblo medieval de Santa Pau, muy bien conservado y lleno de detalles originales que le convierten en un espacio muy acogedor. Con capacidad para 49 personas y listo para empezar a funcionar. Este emblemático restaurante se reformó integralmente en 1995, conservando el estilo rústico y utilizando materiales de mucha calidad, lo que le otorga una especial calidez. Ha estado funcionando ininterrumpidamente durante más de 25 años, dando servicio al municipio ya los turistas que visitan el núcleo de Santa Pau y el Parque Natural de la Zona Volcánica de La Garrotxa. Consta de 4 plantas de 81m2, haciendo un total de 324m2. En el nivel de calle entramos en un espacio agradable, decorado con figuras artesanales, donde destacan las brujas y el trabucaire, acompañado de mobiliario antiguo de estilo rústico. Encontramos también el mostrador y la cocina totalmente equipada, con salida a un pequeño balcón. En planta inferior, entre bóvedas catalanas y construido parcialmente sobre la roca natural, un comedor con capacidad para 24 personas, acompañadas de un caballo que observa tranquilamente desde un rincón. En planta primera, comedor para 25 personas, amplio y bien iluminado, con techos de roble y donde se encuentran también los lavabos. En planta superior, un espacio diáfano orientado a vivienda, con amplios ventanales en paredes y techo, un aseo, instalación eléctrica ya prevista y acabados interiores por completar. Todos los servicios y calefacción.

Informació

Superfície construida: 324 m2
Superfície útil: 224 m2
Superfície parcel·la: Sense especificar
Habitacions: 2
Banys: 3
Altres espais: 3
Any de construcció: 1995
Estat de conservació: Excel·lent
Orientació: Sense especificar

Certificat energètic

Categoria emissions:
Sense especificar
Categoria del consum energètic:
Sense especificar

Parlem

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.