275.000 €

Grande maison de ville avec jardin à Arbúcies (JOA2)

Arbúcies
Girona
Zona ajardinada, Calefacció, Aparcament, Assolellat, Vistes, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Oficina de correus, estanc, central de telèfons, restaurant ... tot això ha passat a Can Cames, una casa històrica al nucli de Joanet, al Montseny-Guilleries.

I és que hi ha molt d'espai aqui, espai per a projectes, per viure-hi, per fer-hi diversos habitatges, per tenir un taller, fer hort o deixar els cotxes a cobert.

La casa ha estat parcialment rehabilitada l'any 2010. Consta de 3 plantes de 171m2, 176m2 i 153m2 construïts cadascuna.

En planta baixa trobem un rebedor que havia estat restaurant, una sala amb llar de foc, cuina, dos lavabos, una habitació i un gran espai d'emmagatzematge.

La primera planta consta de quatre habitacions àmplies, un sala central i accés al garatge.

La planta superior es distribueix en tres grans espais diàfans amb moltes possibilitats.

Gran part dels tancaments són nous, així com les instal·lacions de calefacció i aigua calenta.

Jardí exterior d'uns 200m2, amb un cobert adjacent a la casa. Existeix la possibilitat d'ampliar el jardí en 381m2 adquirint la parcel·la adjacent.

Possibilitat de diversos habitatges.

A 10 minuts de Sant Hilari Sacalm, 30 minuts de Girona i Vic, i 1h de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Oficina de correus, estanc, central de telèfons, restaurant ... tot això ha passat a Can Cames, una casa històrica al nucli de Joanet, al Montseny-Guilleries. I és que hi ha molt d'espai aqui, espai per a projectes, per viure-hi, per fer-hi diversos habitatges, per tenir un taller, fer hort o deixar els cotxes a cobert. La casa ha estat parcialment rehabilitada l'any 2010. Consta de 3 plantes de 171m2, 176m2 i 153m2 construïts cadascuna. En planta baixa trobem un rebedor que havia estat restaurant, una sala amb llar de foc, cuina, dos lavabos, una habitació i un gran espai d'emmagatzematge. La primera planta consta de quatre habitacions àmplies, un sala central i accés al garatge. La planta superior es distribueix en tres grans espais diàfans amb moltes possibilitats. Gran part dels tancaments són nous, així com les instal·lacions de calefacció i aigua calenta. Jardí exterior d'uns 200m2, amb un cobert adjacent a la casa. Existeix la possibilitat d'ampliar el jardí en 381m2 adquirint la parcel·la adjacent. Possibilitat de diversos habitatges. A 10 minuts de Sant Hilari Sacalm, 30 minuts de Girona i Vic, i 1h de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 500 m2
Superfície útil: 384 m2
Superfície parcel·la: 293 m2
Habitacions: 5
Banys: 2
Altres espais: 5
Any de construcció: 2010
Estat de conservació: Bo
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
F
79 kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
E
326 kg CO2 m2 / any

Parlem

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.