195.000 €

Casa de poble a Joanet – Arbúcies (JOA1)

Arbúcies
Girona
Calefacció, Vistes, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Quantes vegades has pensat a anar a viure a un poble, enmig de la natura, i portar un estil de vida més tranquil? "La Pallissa de Cal Fuster" ho té tot per entrar a viure, amb estil rústic, molta fusta i detalls que li donen un caliu especial.

Aquesta casa de poble té una superfície de 202m2 construïts, amb una gran sala-menjador de 45m2 amb xemeneia on passar estones davant del foc.

En total, disposa de 5 habitacions i 3 lavabos, amb acabats de fusta i vistes al Montseny, i amb tancaments de vidre doble de color verdós que destaquen en contrast amb la pedra.

Disposa de tots els serveis, amb calefacció per bomba de calor.

Anteriorment, es va utilitzar com allotjament turístic, tot i que recentment es feia servir com habitatge.

No disposa de terreny propi, tot i que té accés directe a un petit parc públic adjacent.

Al nucli de Joanet, que forma part del municipi d'Arbúcies. A 10 minuts de Sant Hilari Sacalm, 30 minuts de Girona i Vic, i 1h de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Quantes vegades has pensat a anar a viure a un poble, enmig de la natura, i portar un estil de vida més tranquil? "La Pallissa de Cal Fuster" ho té tot per entrar a viure, amb estil rústic, molta fusta i detalls que li donen un caliu especial. Aquesta casa de poble té una superfície de 202m2 construïts, amb una gran sala-menjador de 45m2 amb xemeneia on passar estones davant del foc. En total, disposa de 5 habitacions i 3 lavabos, amb acabats de fusta i vistes al Montseny, i amb tancaments de vidre doble de color verdós que destaquen en contrast amb la pedra. Disposa de tots els serveis, amb calefacció per bomba de calor. Anteriorment, es va utilitzar com allotjament turístic, tot i que recentment es feia servir com habitatge. No disposa de terreny propi, tot i que té accés directe a un petit parc públic adjacent. Al nucli de Joanet, que forma part del municipi d'Arbúcies. A 10 minuts de Sant Hilari Sacalm, 30 minuts de Girona i Vic, i 1h de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 202 m2
Superfície útil: 175 m2
Superfície parcel·la: Sense especificar
Habitacions: 5
Banys: 3
Altres espais: 2
Any de construcció: 2001
Estat de conservació: Molt bo
Orientació: Sense especificar

Certificat energètic

Categoria emissions:
Sense especificar
Categoria del consum energètic:
Sense especificar

Parlem

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.