380.000 €

Conjunt dues cases, restaurant i jardí a Santa Pau (SPAU5)

Santa Pau
Girona
Vistes, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Al casc històric de Santa Pau, a l antiga muralla entrant pel Portal de la Vila Vella, trobem aquest racó amb encant on sembla que es pari el temps.

Fent cantonada trobem l antic restaurant Can Daina, local emblemàtic de Santa Pau durant els seus anys d activitat, i un apartament amb dues habitacions i lavabo a la part superior, amb vistes a l est de la vall.

Colindant, la casa d estil rústic amb cuina i llar de foc, tres habitacions i dos lavabos. El conjunt consta de 321m2 construïts en total, i ha experimentat diferents reformes al llarg del temps.

Ubicat fora de la muralla, on antigament hi havia els horts, hi ha el jardí de 387m2 amb vistes. En ell hi trobem diversitat d arbres adults, un espai ampli per descans o trobades socials, una barbacoa i una caseta d eines.

Amb tots els serveis, cèdula d habitabilitat i llicència d activitat en vigor.

A Santa Pau, a 10 minuts d Olot, 35 de Banyoles, 50 de Girona i 1h25min de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Al casc històric de Santa Pau, a l antiga muralla entrant pel Portal de la Vila Vella, trobem aquest racó amb encant on sembla que es pari el temps. Fent cantonada trobem l antic restaurant Can Daina, local emblemàtic de Santa Pau durant els seus anys d activitat, i un apartament amb dues habitacions i lavabo a la part superior, amb vistes a l est de la vall. Colindant, la casa d estil rústic amb cuina i llar de foc, tres habitacions i dos lavabos. El conjunt consta de 321m2 construïts en total, i ha experimentat diferents reformes al llarg del temps. Ubicat fora de la muralla, on antigament hi havia els horts, hi ha el jardí de 387m2 amb vistes. En ell hi trobem diversitat d arbres adults, un espai ampli per descans o trobades socials, una barbacoa i una caseta d eines. Amb tots els serveis, cèdula d habitabilitat i llicència d activitat en vigor. A Santa Pau, a 10 minuts d Olot, 35 de Banyoles, 50 de Girona i 1h25min de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 321 m2
Superfície útil: 275 m2
Superfície parcel·la: Sense especificar
Habitacions: 5
Banys: 4
Altres espais: 2
Any de construcció: 1995
Estat de conservació: Bo
Orientació: Est

Certificat energètic

Categoria emissions:
F
96 kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
G
572 kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.