240.000 €

Masia històrica amb vistes panoràmiques a l’Alta Garrotxa (MIA1)

Sant Ferriol
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Gran masia històrica, ubicada en un espai privilegiat a 15 minuts de Besalú, amb 700m2 construïts i una torre amb vistes panoràmiques de l alta Garrotxa.

Aquesta masia es composa de dos volums, una masia principal de 550m2 aproximadament, on destaca la espectacular torre de planta quadrada, i una cabanya de 180m2. Es situa en una finca de 6,14ha, principalment de bosc, amb antigues terrasses a recuperar, i prop de la xarxa de camins de La Miana.

Originalment, la propietat data de l any 1600. A principis del segle XX, la masia va ser residència d estiu d una família catalana dedicada a les arts, i va servir d inspiració per a la creació d obres literàries.

La finca està ben comunicada per una pista en bon estat. La seva ubicació li atorga vistes privilegiades i intimitat, i és apta per projectes d habitatge plurifamiliar, turisme rural o espai de retirs.

La seva orientació permet instal·lar plaques solars per autosuficiència energètica. A l entorn proper hi havia fonts que abastien la propietat i actualment s haurien de recuperar.

En el terme municipal de Sant Ferriol, a 15 minuts de Besalú, 45 de Girona, 1h de la Costa Brava, i 1h 45 minuts de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Gran masia històrica, ubicada en un espai privilegiat a 15 minuts de Besalú, amb 700m2 construïts i una torre amb vistes panoràmiques de l alta Garrotxa. Aquesta masia es composa de dos volums, una masia principal de 550m2 aproximadament, on destaca la espectacular torre de planta quadrada, i una cabanya de 180m2. Es situa en una finca de 6,14ha, principalment de bosc, amb antigues terrasses a recuperar, i prop de la xarxa de camins de La Miana. Originalment, la propietat data de l any 1600. A principis del segle XX, la masia va ser residència d estiu d una família catalana dedicada a les arts, i va servir d inspiració per a la creació d obres literàries. La finca està ben comunicada per una pista en bon estat. La seva ubicació li atorga vistes privilegiades i intimitat, i és apta per projectes d habitatge plurifamiliar, turisme rural o espai de retirs. La seva orientació permet instal·lar plaques solars per autosuficiència energètica. A l entorn proper hi havia fonts que abastien la propietat i actualment s haurien de recuperar. En el terme municipal de Sant Ferriol, a 15 minuts de Besalú, 45 de Girona, 1h de la Costa Brava, i 1h 45 minuts de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 1100 m2
Superfície útil: 850 m2
Superfície parcel·la: 61400 m2
Habitacions: 12
Banys: 2
Altres espais: 2
Any de construcció: 1868
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.