125.000 €

Casa de poble rústica a Santa Pau (SPAU10)

Santa Pau
Girona
Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Casa de poble a la Vila Vella de Santa Pau. Els seus 206m2 construïts van ser en gran part reformats el 1980, conservant detalls arquitectònics originals.

A Can Marti (que no Martí) s'hi pot accedir tant pel número 15 com pel 17 del carrer de la Vila Vella. Tots dos accessos estan guardats per portes de roure antic, amb dintells, pilars i mènsules arrodonides que li atorguen un encant especial.

Destaquen els sostres voltats a la planta baixa, on trobem la cuina, un rebedor, una sala i un bany. A la planta inferior hi ha un espai amb accés des de l'exterior directament assentat sobre la roca natural.

Pujant les escales originals arribem a una sala àmplia i amb molta llum, que conserva la xemeneia i el forn. En aquesta planta hi ha 3 habitacions, dues amb orientació sud i vistes al castell, i un espai per ubicar un segon bany.

En total, la superfície útil interior és de 165 m2. Disposa de cèdula d'habitabilitat vigent.

A la Vila medieval de Santa Pau, a 10 minuts d'Olot, 25 de Banyoles, 45 de Girona i 1.30h de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Casa de poble a la Vila Vella de Santa Pau. Els seus 206m2 construïts van ser en gran part reformats el 1980, conservant detalls arquitectònics originals. A Can Marti (que no Martí) s'hi pot accedir tant pel número 15 com pel 17 del carrer de la Vila Vella. Tots dos accessos estan guardats per portes de roure antic, amb dintells, pilars i mènsules arrodonides que li atorguen un encant especial. Destaquen els sostres voltats a la planta baixa, on trobem la cuina, un rebedor, una sala i un bany. A la planta inferior hi ha un espai amb accés des de l'exterior directament assentat sobre la roca natural. Pujant les escales originals arribem a una sala àmplia i amb molta llum, que conserva la xemeneia i el forn. En aquesta planta hi ha 3 habitacions, dues amb orientació sud i vistes al castell, i un espai per ubicar un segon bany. En total, la superfície útil interior és de 165 m2. Disposa de cèdula d'habitabilitat vigent. A la Vila medieval de Santa Pau, a 10 minuts d'Olot, 25 de Banyoles, 45 de Girona i 1.30h de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 206 m2
Superfície útil: 165 m2
Superfície parcel·la: Sense especificar
Habitacions: 3
Banys: 2
Altres espais: 3
Any de construcció: 1980
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: Sense especificar

Certificat energètic

Categoria emissions:
Sense especificar
Categoria del consum energètic:
Sense especificar

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.