290.000 €

Masia a la Vall de Bianya Garrotxa (BNYA1)

Vall de Bianya, La
Girona
Zona ajardinada, Aparcament, Assolellat, Vistes

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Preciosa masia amb vistes a la Vall de Bianya, orientada al sud, a 10 minuts d'Olot i amb moltes possibilitats.

Es tracta d´una masia catalogada de 500m2, repartits en planta baixa i dues plantes superiors. Es troba en bon estat estructural, amb coberta i interiors per rehabilitar. Disposa d´àmplies galeries orientades al sud, amb arcades i columnes originals en bon estat.

Al costat hi trobem un edifici annex de 280m2 repartits en dues plantes, que conserva les parets. A la finca s'hi accedeix per una pista d'1 quilòmetre des de la carretera, amb part del recorregut asfaltat.

La finca té una superfície de 7,67ha, en terreny principalment inclinat amb petits prats al costat de la casa ia la part superior.

Està molt ben comunicada, a 10 minuts d´Olot. Té connexió a la xarxa daigua, encara que no a la llum. L'orientació sud permet instal·lar plaques fotovoltaiques amb facilitat.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Preciosa masia amb vistes a la Vall de Bianya, orientada al sud, a 10 minuts d'Olot i amb moltes possibilitats. Es tracta d´una masia catalogada de 500m2, repartits en planta baixa i dues plantes superiors. Es troba en bon estat estructural, amb coberta i interiors per rehabilitar. Disposa d´àmplies galeries orientades al sud, amb arcades i columnes originals en bon estat. Al costat hi trobem un edifici annex de 280m2 repartits en dues plantes, que conserva les parets. A la finca s'hi accedeix per una pista d'1 quilòmetre des de la carretera, amb part del recorregut asfaltat. La finca té una superfície de 7,67ha, en terreny principalment inclinat amb petits prats al costat de la casa ia la part superior. Està molt ben comunicada, a 10 minuts d´Olot. Té connexió a la xarxa daigua, encara que no a la llum. L'orientació sud permet instal·lar plaques fotovoltaiques amb facilitat.

Informació

Superfície construida: 550 m2
Superfície útil: 500 m2
Superfície parcel·la: 76700 m2
Habitacions: 7
Banys: 1
Altres espais: 2
Any de construcció: 1950
Estat de conservació: Necessita reforma
Orientació: 4 Vents

Certificat energètic

Categoria emissions:
exempt
kW h m2 / any
Categoria del consum energètic:
exempt
kg CO2 m2 / any

Parlem

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.