265.000 €

Casa adosada con garaje en Espinelves (ESP1)

Espinelves
Girona
Calefacció, Aparcament, Assolellat, Vistes, Parcs i jardins

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Al bonic poble d'Espinelves, amb vistes a l'església i al massís del Montseny, trobem aquesta casa adossada i tranquil·la, construïda amb materials de qualitat, molt cuidada i llesta per entrar-hi a viure.

La casa consta de 146m2 construïts en dues plantes, amb un porxo i un petit jardí empedrat al davant, i amb balcons a dues aigües, que permeten l´entrada de molta llum al´interior.

A la planta baixa hi trobem una àmplia sala amb xemeneia, un lavabo, la cuina amb vitroceràmica, un safareig i el garatge a peu pla amb accés particular des de la part del darrere.

La planta superior, amb sostres alts de fusta, té quatre habitacions i dos lavabos complets. Tres habitacions tenen sortida a l'exterior.

Durant la construcció es van triar els materials de gamma més alta, així com les aixetes, calefacció, portes i finestres, acabats de fusta, armaris i acabats dels lavabos. Recentment s'han instal·lat termòstats per wifi i s'han substituït les baranes de fusta exterior.

Disposa de tots els serveis, xemeneia i calefacció de gas. Les portes i finestres són de fusta, present en altres elements de la casa com ara sostre o baranes, donant una sensació més càlida.

Possibilitat d'adquirir-la moblada.

A Espinelves, a 10 minuts de Vic, 40 de Girona i 1h de Barcelona.

Més a llarrural.cat i @llar_rural > Al bonic poble d'Espinelves, amb vistes a l'església i al massís del Montseny, trobem aquesta casa adossada i tranquil·la, construïda amb materials de qualitat, molt cuidada i llesta per entrar-hi a viure. La casa consta de 146m2 construïts en dues plantes, amb un porxo i un petit jardí empedrat al davant, i amb balcons a dues aigües, que permeten l´entrada de molta llum al´interior. A la planta baixa hi trobem una àmplia sala amb xemeneia, un lavabo, la cuina amb vitroceràmica, un safareig i el garatge a peu pla amb accés particular des de la part del darrere. La planta superior, amb sostres alts de fusta, té quatre habitacions i dos lavabos complets. Tres habitacions tenen sortida a l'exterior. Durant la construcció es van triar els materials de gamma més alta, així com les aixetes, calefacció, portes i finestres, acabats de fusta, armaris i acabats dels lavabos. Recentment s'han instal·lat termòstats per wifi i s'han substituït les baranes de fusta exterior. Disposa de tots els serveis, xemeneia i calefacció de gas. Les portes i finestres són de fusta, present en altres elements de la casa com ara sostre o baranes, donant una sensació més càlida. Possibilitat d'adquirir-la moblada. A Espinelves, a 10 minuts de Vic, 40 de Girona i 1h de Barcelona.

Informació

Superfície construida: 146 m2
Superfície útil: 92 m2
Superfície parcel·la: 25 m2
Habitacions: 4
Banys: 3
Altres espais: 2
Any de construcció: 2007
Estat de conservació: Excel·lent
Orientació: Sud

Certificat energètic

Categoria emissions:
Sense especificar
Categoria del consum energètic:
Sense especificar

Parlem

Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.